perjantai 31. tammikuuta 2014

Jälleen puhelinsoitto

Tällä kertaa soitettiin sairaalan kirurgiselta osastolta. Hoitaja kertoi että leikkaukseni on suunniteltu tehtäväksi tulevan viikon torstaina. Aloin änkyttää...ja sanoin että olisiko mitenkään sitä mahdollista siirtää seuraavalle viikolle. Kuulosti hankalalta, häen täytyy kysyä lääkäriltä, ja hänellä on nyt potilas jne. jne. Sanoin että on varmaan epätavallista että syöpäpotilas pyytää että leikkaus siirtyisi eteenpäin, mutta minulla on viikonloppuna tärkeä tilausuus, joka on henkisen hyvinvointini kannalta välttämätön. Hän ilmoitti että on kyllä aika epätavallista, mutta koitaa puhua lääkärin kanssa, ja soittaa sitten minulle takaisin. Sanoin vielä että en tietenkään halua sitten siirtää leikkausta, jos puhutaan sen siirtymisestä viikoilla.

Noh, hetken kuluttua tuli uusi soitto. Hän kehotti minua käymään alkuviikosta laboratoriossa verikokeissa, keskiviikkona kirurgisella osastolla esitutkimuksessa. Leikkaus ajoittuu sitten puolentoista viikon päähän, ja on siis keskiviikkona tai torstaina. Jos on torstaina, jää tyttäreni penkkarit näkemättä. Ei nyt millään ehtisi leikeltäväksi!

Todellisuudessa olen tosi iloinen että hoito etenee näin nopeasti. Jopa niin nopeasti, että on vaikea järjestellä omat asiat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti