maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tamofen-pilleri nro 1

Tähän vuoteen saakka olen saanut tuntea itseni varsin terveeksi ihmiseksi - lukuunottamatta muutamaa leikkausta jotka on vuosien varrella tehty. Mitään säännöllistä lääkitystä en ole syönyt, joten tuntuu tosi oudolta ajatus laittaa keittiöön kuppi, mihin päätin sijoittaa aina viikon alussa 7 pilleriä. Millään muulla en usko pysyväni laskuissa siinä, onko ko. päivän pilleri jo syöty.

Niitä pitäisi muistaa syödä vielä 1824 kappaletta, noin. En huomioinut karkausvuotta. Ja sillä edellytyksellä että säilyn hengissä. Ei ole kovin ilahduttavaa lukea lääkkeen sivuvaikutuksista.

No eipä tässä muutakaan nyt ole tehtävissä. Sain myös kirjeen perjantaina, jossa ilmoitettiin että sädehoito alkaa ensi viikon maanantaina. Rinta on edelleen turvoksissa, iho tunnoton ja punainen. Soitin terveyskeskukseen kysyäkseni lääkäriaikaa. Sain soittoajan torstaille :)

Ulkona on pirun kylmä ja sataa. Se ei haittaisi jos meidän lämmitysjärjestelmä toimisi. Tänään tuntuu siltä että mikään ei toimi, eikä mihinkään saa apuakaan. Taidan mennä nyt vaan peiton alle kaalinlehdet liiveissäni. Ai miksi. No siksi että netissä monessakin yhteydessä mainittiin että kaalinlehtihaude voi, uskomatonta kyllä, parantaa rintatulehduksen.

Palaillaan kun fiilikset on taas kohdillaan!

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Olen blogisi uusi seuraaja. Olen syönyt Tamofenia syyskuun loppupuolelta ja itse pysyn kartalla pillereiden popsimisen suhteen siten, että olen tussilla kirjoittanut läpipainopakkauksen toiselle puolelle ma, ti ke, to jne. Muuten jäi aprikoimaan, että tulikohan otettua pilleri vai ei aamulla.
  Minulle ei juuri mitään oireita ole tullut Tamofenista.
  En ole lukenut niin paljoa taaksepäin, etten tiedä miksi rintasi turvottaa ja on punainen?

  VastaaPoista
 2. Hei, turvotus johtuu siitä että leikkauksessa imunestekierto häiriintyi pahasti. Erittäin harvinaista tällaisessa leikkauksessa joka minulle tehtiin, mutta niin kävi silti. Pikku hiljaa alkoi turvotus helpottaa kun sädehoidot alkoivat, mutta ilo taisi olla lyhytaikainen. Tamofenin vaikutukset taitaa olla riippuvaisia siitä, missä vaiheessa oma hormonitoiminta on...joillakin paljon oireita, joillakin ei mitään. Voimia sinulle!

  VastaaPoista